Xerox-cupin 5000m

31.1.2007

Xerox-cup eli seuran mestaruuskilpailu jatkui 5000m luistelulla, juniorit luistelivat perinteisen 500m. Kova pakkanen, muutama kaatuminen, omia ennätyksiä ja ikävä kyllä yksi sairaalassa käynti - siinä illan saldo.

Illan kisassa oli kaikkiaan kaksikymmentä luistelijaa, jotka alustavasti jaettiin seuraaviin sarjoihin: miehet, miehet 50v, naiset ja juniorit. Lopullinen sarjajako tehdään myöhemmin.

Kovinta vauhtia pitivät Kapo, Ami ja Jukka, maalikamerakaan ei tainnut saada varmaa selvyyttä maalintulon järjestyksestä. Naisten parasta vauhtia pitivät Ulla, Terhi ja Pirjo. Nuorten tahtipuikkoa heiluttaa vielä Verneri, tosin takaa tullaan ja vauhdilla.

Ensimmäisen erän loppukirissä Santtu vei Vesan mukanaan penkkaan, jolloin Keijo ja Hannu pääsivät tyylittelemään ohi ennen maaliviivaa. Myös Pete kaatui siihen asti hyvän luistelunsa. Sellaista sattuu ja pahemmin kävi Pirjolle, jonka silmäkulmaa koristaa tällä hetkellä neljä tikkiä. Me kaikki toivotamme pikaista parenemista ja sitten takaisin radalle.

Osakilpailujen tulokset ja kahden osakilpailun jälkeiset yhteispisteet löydät tulospalvelustamme.