Xerox-cup käynnistyi

30.1.2007

Talven jääolosuhteista johtuen KENSUn mestaruuskisa Xerox-cup alkoi vasta eilen 500 m luistelulla. Samalla Mika Kanervo veti tekniikkakurssia, joten jäällä oli ilahduttavan runsaasti luistelijoita.

Ilma oli erittäin tuulinen, silti osallistujia kisassa oli mukavasti 17. Parasta vauhtia luisteli Kari Huovila parinaan kokonaiskisan kakkonen, vasta C-ikäinen Verneri Kinnunen. Kun katsot tuloksia, niin huomaat nuorten kokonaisuudessaankin jo saavuttaneen meidän kokeneempien tulostason. Ja hyvä niin, luistelun tulevaisuus KENSUssa näyttää valoisalta.

Naisten kisan käänsi Terhi Kokkonen edukseen, Pirjo Karetien ja Karoliina Kinnusen seuratessa heti perässä. Puheenjohtaja kävi kovan väännön ex-puheenjohtajan kanssa. Ja niinkuin aina, uuden on oltava "litet bättre" - nyt tosin vain sadasosan, jonka eron tulosten julkaisija onnistui hävittämään pyöristyksiin.

Kiitokset kisan järjestelijöille, kaikki onnistui erinomaisesti. Ilman Teidän panostanne se ei olisi onnistunut.

Jäävuoroillemme on tiensä löytänyt moni retkiluistelijakin. Sydämellisesti tervetuloa joukkoomme. Tunnelma jäällä on sitä parempi, mitä enemmän meitä siellä on. Eilen jäillä oli vieraita myös Saksasta ja Hollannnista.

Mikan tekniikkakurssi oli suosittu ja opetuksellisesti onnistunut. Ensi tiistaina jatketaan opiskelua kertauksen ja kaarreluistelun merkeissä.

Keijo Ilmavirta