Xerox cup alkoi Kimin hallinnassa

15.12.2004

Kimin voittoaika 5000 metrillä oli 8:29, toisena Ami 8:51 ja kolmas uusi kykymme Jukka 9:00. 500m meni lyhyellä ja tahmealla radalla lupaavasti 41,85. Lisäksi Hannu näytti kaapin paikan puheenjohtajalle, lyöden tämän sekunnilla kärsittyään ensin kirvelevän tappion kensu10:llä. Tulokset löytyvät tulospalvelustamme.

Kymmenen innokasta luistelijaa avasivat Kensun sisäisen kilpailukauden, Xerox cupin. Ilma oli tihkuinen ja sää hiukan plussan puolella. Ensin luisteltiin 500m, jolla Pete pyyhkäisi taas hurjaa vauhtia 64,3, Jonten jäädessä vain kaksi kymmenystä. Atte kehittyy hurjaa vauhtia ja Oskari lähentelee edelleen sadan sekunnin maagista rajaa. Kaiken kaikkiaan, on hienoa että Kensulla on monen vuoden jälkeen useita hienoja, luistelevia nuoria riveissään.

5000m luisteltiin kahdessa erässä. A-erän viimeinenkin oli B-erän voittajaa parempi, joten sarjajako "arvattiin" aivan oikein. Kauden aikaisempien näyttöjen perusteella 1. ja 2. sijat menivät odotetusti Kimille ja Amille. Kolmannesta sijasta sen sijaan käytiin kova taistelu Jukan, Okin ja Jullen kesken, jonka ehkä yllättäen vei nimiinsa Jukka. Kovien jätkien kova kamppailu.

Raimon ja Markun kova luistelukunto yllätti ainakin Keijon, joka oli simahtaa jo ensimmäisen kilometrin jälkeen. Markku teki viimeisellä kilometrillä kovan työn laittaessaan porukkaan eloa, kuitenkin niin tyypillisesti toiset veivät lopussa potin. Ulla oli mukana ainoana naisena, joten voitto ei ollut uhattuna missään vaiheessa. Luistelu on kehittynyt huimasti ja hän taitaa tällä hetkellä olla Kensun nopein nainen jäällä.

Kaiken kaikkiaan hienot kisat. Kiitos toimitsijoille, ilman Teidän apua ei kisasta olisi tullut mitään.