Veli-Jussi Koskinen mitaleilla SM-rullaluistelussa

3.8.2010

Veli-Jussi 200 metrin starttiviivalla. Matka luistellaan yksin kelloa vastaan.

Turun Kupittaalla 9.7.2010 käydyissä rullaluistelun SM-ratakisoissa Veli-Jussi pysyi mitalikannassa. Tällä hetkellä hän onkin KENSUn kirkkain rullaluistelutähti. Onnea Veli-Jussille, jonka mietteitä "Lue lisää" -painikkeen takana.

Tavoitteeni ovat tulevan talven pikaluistelukisoissa ja rullaluistelu on jäänyt sivummalle. Silti kesän kisoissa tulee käytyä ikäänkuin harjoitusmielessä ja hakemassa kisakokemusta.

Turun kisat sattuivat lomareissun yhteyteen ja tuntuivatkin Muumimaailman jälkeen lasten leikiltä. Ensimmäinen matka, 200m, meni mönkään kun meinasin kaatua kaarteessa ja aikaa hukkaantui sekuntikaupalla. Pronssi jäi 4 sadasosasekuntin päähän. Kirkkaammatkin mitalit olisivat olleet otettavissa.

Toisella, 500 metrin matkalla olinkin sen verran sisuuntunut, että raivasin tieni välierien kautta A-finaaliin. Finaalissa onnistuin pitämään Hiltusen Arin takana ja nappasin SM-pronssia.

Kolmella tonnilla ei enää ollut paukkuja jäljellä ja tulin viidenneksi. Miehet 40 sarjassa oli joka matkalla 8 kilpailijaa ja lähes jokainen oli potentiaalinen mitaliehdokas, joten siinä mielessä kisat olivat onnistuneet lähtökohtiin nähden. Tästä on mukava jatkaa Oulun SM-maraton kilpailuihin elokuun puolivälissä, päivä ennen Kiepin pyöräilyä, joten tänä vuonna pääsen molempiin kisoihin mukaan!

Tulokset löytyvät Luisteluliiton sivuilta.