Talvikauden 2006-7 päättäjäiset

16.4.2007

Vuoden luistelijana palkittiin Verneri Kinnunen, yllättäjänä Kai Lahtinen ja juniorina Tatu Santala. Kuva Pirjo.

KENSU ry:n kevätkokouksen jälkeen pidettiin perinteisesti edellisen talvikauden päättäjäiset. Ami oli jälleen kerran järjestänyt hienot puitteet tapahtumalle. Parhaana luistelijana palkittiin Verneri Kinnunen ja juniorina Tatu Santala.

Oli taas mukava kokoontua ja tavata hyviä ystäviä. Kahvit, pullat ja limsat maistuivat ja esiteltiinpä siellä rullaluisteluvälineitäkin. Itse kevätkokous meni nopeasti läpi. Vastuuvapaus myönnettiin ja korjattu toimintakertomus löytyy tästä.

Seuraavaksi palkittiin päättyneen luistelukauden parhaita urheilijoita. Luistelijoitamme nähtiin nuoriso- ja maratoncupissa, Kuopion IceMaratonilla, SM-kisoissa sekä tietysti omissa kisoissamme. Itse järjestimme Jyväskiepin luistelun, Maratoncupin osakilpailun ja kolmiosaisen seuran mestaruuskilpailun, ns. Xerox-cupin.

Kausi oli hyvä. Menestystä saatiin monella rintamalla. Myös uusia lajin harrastajia saatiin joukkoon, heistä mukana juhlassamme oli Mika Hokkanen ystävänsä (anteeksi etten muista nimeä) kanssa. Tervetuloa ja viihtykää kanssamme.

Kiitos menneestä. Nyt katseet ovat jo Kiepin juoksussa ja Jyväsjärvisoudun järjestelyissä. Pidetään huolta kunnostamme ja toisistamme. KENSU meitä liikuttaa.

Keijo

Poikien sarjassa käytiin kova taistelu paremmuudesta. Ja jokainen palkittiin - ansaitusti. Kuva Pirjo.
Miesten sarjassa päädyttiin historiallisesti tasapisteisiin. Voittajaksi leivottiin kuitenkin Kari Huovila, kakkoseksi Aimo Väisänen ja kolmoseksi Keijo Ilmavirta. Mitalikolmikon kannoilla kolkutellut Santeri Takala kurkottautuu kuvassakin parrasvaloihin. Kuva Pirjo.
Palkintoja jaettiin monelle muullekin. Nettisivujen tekniikan vuoksi max. 4 kuvaa saadaan mukaan juttua kohti. Kuva Pirjo.