12.3.2016

N45 sprinttiviestin mitalistit - Katri & Ulla keskellä

KENSUlle lauantain yksilösprinteistä ja sprinttiviestteistä 4 kultaa ja hopea Sunnuntain pitkiltä matkoilta 3 kultaa ja 2 pronssia.

Kuntopirkat isännöivät SAUL:n sprintti- ja pitkänmatkanhiihdon SM-kisoja 12-13.3. Tampereen Kaupissa. KENSUsta mukana olivat Ulla Yrjölä N45, Katri Munukka N50, Kirsi Hiljanen N55 ja Anneli Mörä-Leino.

Henkilökohtaisella sprinttimatkalla Katri ja Kirsi voittivat SM-kultaa, Ulla sijoittui toiseksi ja Annu neljänneksi.

Sprinttiviesteissä Ulla ja Katri voittivat N45-sarjan ja Annu ja Kirsi N55-sarjan.

Tulokset henkilökohtaiset sprintit

Tulokset sprinttiviestit

Sunnuntain pitkillä matkoilla Annu sai startata 9 km reitilleen koko kisan ensimmäisenä. Suoritus palkittiin N60-sarjan SM-pronssilla.  Nuorilla naisilla matkana oli 18 km. Kirsi voitti N55 sarjan reilulla erolla seuraavaan. Katri oli yhtä ylivoimainen N50 sarjan mestari ja aika 55.53,3 oli naisten nopein. Ulla kävi koko matkan tiukkaa kisaa N45-sarjan hopeasijasta. Maalissa eroa kakkoseksi tulleeseen jäi vajaat 10 sekuntia ja hyvä hiihto (1:00:26,7) palkittiin pronssimitalilla.

KENSU oli ainoa seura, joka sai naisten 18 km matkalle kokoon kolmihenkisen joukkueen. Näin ollen joukkuekisan mestaruus tällä kertaa tuli ns. ”pokkaamalla”. KENSUttarien kepitys olisi kuitenkin vaatinut mitkä tahansa joukkueelta kunnon rutistuksen, sen verran vauhdikkaasti suksi meillä kulki. :-)