Rullaluistelun uutisia

18.8.2008

Miesten kolmen kärki taittaa matkaa, mitalit menivät lopulta kuvan mukaan vasemmalta oikealle Yläselle (1.), Saikkoselle (2.) ja Suihkoselle (3.).

KENSUn Jesse Saikkonen hopealle rullaluistelun maratonmatkan SM-kilpailuissa Paimiossa. Toinen huippuluistelijamme Kimmo Ilmavirta osallistuu rullaluistelun MM-kilpailuihin syyskuun alussa.

Jyväskylän Kensun nuori Jesse Saikkonen hopealle rullaluistelun maratonmatkan SM-kilpailuissa Paimiossa!

Suomen Luisteluliitto järjesti Paimiossa maantiemaratonin suomenmestaruuskilpailut tuulisissa, mutta kuivissa olosuhteissa sunnuntaina 17.8. 2008. Kilpailijat matkasivat kolmen kilometrin maantieosuutta edestakaisin ja tie oli liikenteeltä suljettu.

Miesten yleisen sarjan voittoon luisteli HTL:n Teemu Ylänen, hopealle upeasti Kensun Jesse Saikkonen (19v.) ja pronssille HTL:n Jani Suihkonen. Miehet tekivät yhdessä töitä matkan varrella ja maalin lähestyessä kolmikko oli vielä tiiviissä kasassa, mutta loppukirissä Ylänen vei voiton. Naisten yleisen sarjan voittoon meni Mesucan Maarit Mäntysaari ja toiseksi tuli Maria Juvas.

Saikkonen, joka kuuluu myös Suomen rullaluistelumaajoukkueeseen ja luistelee Keski-Euroopassa maailman cupin kilpailuja, oli melko tyytyväinen sijoitukseensa, hänhän luistelee vasta ensimmäistä vuotta miesten sarjassa.