Puheenjohtajan palsta

24.3.2005

Kevät on vihdoinkin koittanut ja juoksukin jo maittaa. Pitkään jatkuneet hiihtokelit ja luistelumahdollisuudet hemmottelivat niin kilpaurheilijaa kuin kuntoliikkujaa. Vuosi 2004 muistetaan taloudellisen sopeutumisen aikana, joka jatkuu edelleen. Tämä kaikki on kuitenkin tehty ja tehdään jatkossakin omien tapahtumien kehittämisen ehdoilla. Haluamme jäseniemme olevan tyytyväisiä toimintaamme.

Keijo Ilmavirta

Talvikauden 2004/2005 parhaina luistelusaavutuksina voidaan pitää Aimo Väisäsen Maraton -cupin voittoa M50 –sarjassa sekä junioreiden menestystä Petri Heikkisen SM-pronssin johdolla. Lisäksi Kimmo Ilmavirta toi seurallemme ensimmäisen yleisen sarjan SM-mitalin ja paljon Kalevan Malja –pisteitä. Menestystä saatiin myös Ice Marathonilla, Hopealuistin –finaaleissa ja potkukelkkaililun MM-kisoissa Multialla. Lisää juttuja ja tuloksia löydät nettisivuiltamme www.kensu.fi. Kauden 2004-2005 parhaaksi pikaluistelijaksi valittiin Aimo Väisänen, junioriksi Petri Heikkinen ja tulokkaiksi Karoliina ja Oskari Kinnunen.

Jyväskiepistä on suoritettu luistelu ja hiihto sekä Kuntokiepissä myös retkiluistelu. Osanottajamäärä on edellisen vuoden tasolla. Tapahtumien kehittämistä on tehostettu, haluamme kuulla myös Sinun mielipiteesi tai ehdotuksesi.

Talven luistelu- ja kelkkakisojen järjestelyt onnistuivat tutulla varmuudella, samoin JääJyväskylään2005 –tapahtuman toteutus. Kiitos kaikille talkoolaisille ja osallistuneille.

Veteraaniyleisurheilijat ovat kärsineet loukkaantumisista. Siitä huolimatta saimme halli SM-kisoista runsaasti menestystä. Tulevalta kesältä on jälleen lupa odottaa heiltä paljon.

Kiepin juoksua ja rullaluistelukelejä jo odotellen, Keijo.