Pikkujoulutunnelmia

10.12.2007

Joulupukki tuli porolla, vaikka lumista ei ollut tietoakaan - sillä Petterihin vie rekeä ilmojen halki.

Perinteiset KENSUn pikkujoulut pidettiin Ladun Majalla lauantaina 8.12. Joulupukki kävi lahjasäkin kanssa ilahduttamassa pienempiä (ja isompiakin) juhlijoita.

Samassa yhteydessä palkittiin vuoden 2007 kensulaiseksi valittu Terhi Kokkonen, joka nykyisin tunnetaan myös Linnan neitona. Hänen panoksensa on ollut tärkeä niin urheilullisesti kuin seuratyönkin kannalta. Terhi sai myös erikoisstipendin arvostuksena loistavasti menestyksestä.

Kuntokisan palkintoja ei jaettu, koska emme saaneet virallisia tuloksia ajoissa valmiiksi. Epävirallisesti parhaita olivat Pentti Harjula ja Vesa Häkkinen, jotka myös olivat paikan päällä juhlimssa.

Pikkujoulut olivat lämminhenkiset; yhdessäoloa, herkuttelua, leikkejä ja viimein joulupukkikin saapui. Pirjo oli keittänyt puuroa jo puolesta päivästä lähtien ja kyllä se maistuikin. Leikkeihin pääsi jokainen aikuinenkin mukaan, tosin lapset olivat aika lailla näppärämpiä siinä asiassa.

Kiitos kaikille mukana olleille, te teitte pikkujouluihin tunnelman. Kuvia saattoi laittaa nettiin vain neljä, joten jokaisesta ei kuvaa tähän mahtunut. KENSUn arkistoihin tosin tuli kuvia meistä kaikista. Harmi, että Seinäjoen luistelukisat olivat samaan aikaan. Näin moni joutui jäämään juhlistamme pois. Toivottavasti onnistumme ensi kerralla valitsemaan juhlapäivämme paremmin.

Keijo

Tuija Kilpeläinen järjesti leikkejä, joihin kaikki aikuisetkin pääsivät mukaan.
Jouluista viulunsoittoa esitti Pihla Kilpeläinen.
Pikkujoulut onnistuivat hyvin ja siitä suuuuri kiitos talkoolaisille. Erityisesti Pirjo paistoi edellisenä iltana tortut ja keitti meille puuroa tuntitolkulla.