OP-Cupin toinen kisa oli tasainen

23.1.2008

5000m luisteltiin lumisateessa ja tuulessa, silti tehtiin kovia tuloksia. Ratakierros on tänä talvena virheellisesti liian pitkä. Todellinen luisteltu matka oli 5,3km, joten tuloksia on parannettu 6%:lla vastaamaan 5000m aikoja. Jännittävän irin jälkeen kisan nopein oli Kari Huovila 8.25,7, josta Aimo Väisänen jäi sekunnin kymmenyksen ja Jukka Järvinen kaksi. Luistelijoita oli mukana hienosti peräti 23.

Toisen erän nopein oli Veli-Jussi Koskinen, joka myös alitti maagisen 9 minuutin rajan. Naisista nopein oli totuttuun tapaan Ulla Yrjölä, kannoillaan Sari Puumala ja Terhi Kokkonen. Juniorisarjojen voitit veivät Karoliina Kinnunen, Tatu Santala ja Verneri Kinnunen.

Alkanut flunssa-aalto piti monen luistelijan kotona. Kiepin luisteluun on aikaa reilu viikko, toivottavasti pysymme terveinä ainakin siihen saakka. Jyväskiepin luistelun voit suorittaa myös ns. toimitsijaluisteluna lauantaina 26.1. jäävuoron aikana. Siitä on ilmoitettava keijo.ilmavirta@panda.fi tai 040-5036381 viimeistään torstaihin 24.1.2008 mennessä.

Kiitos Pekka, Vesa, Jyrki, Ami ja monet muut järjestelyistä. Hyvin hoidettu, ilman teitä ei tätä kisaa olisi voitu järjestää. Tulokset löydät tulospalvelusta.