Nuoriso, Masters ja Maraton Cup avaus Porissa

23.11.2009

Verneri voittoon Nuoriso Cupin Porin kilpailuissa. Veteraaniluistelijoiden kisakuulumisia kilpailukauden avauksesta.

Pikaluistelun kauden 2009/2010 Masters Cup ja Maraton Cup käynnistyivät lauantaina 21.11. Porissa. Masters Cupin avauksessa KENSU:sta mukana olivat Veli-Jussi Koskinen, Aimo Väisänen sekä Ulla Yrjölä. Kaikkiaan Cup avauksessa oli 11 mies- ja 5 naisveteraaniluistelijaa.

KENSUlaisilla 500 m ei perinteisesti ollut se vahvin matka, mutta kaikki paransivat sijoituksiaan kun matka tuplaantui 1000 metriin. Masterskertoimilla korjatuissa yhteispisteissä Ulla oli naisista kolmas, Veli-Jussi miesten sarjan viides ja Aimo yhdeksäs.

Samaan aikaan kilpailtiin myös Nuoriso ja Junior Cupin avaukset. KENSUsta mukana oli Verneri Kinnunen. Hän oli aivan omaa luokkaansa B-poikien 500 m ja 1000 m matkoilla voittaen ne selvillä eroilla seuraaviin.

Kilpailut Porissa jatkuivat vielä illalla, kun vuorossa oli Maraton Cupin avannut 10 km kilpailu. Mukana oli kaikkiaan 16 luistelijaa, KENSUsta Ulla ja Aimo. Amin sijoitus miesten puolella oli neljäs. Edelle ehti ainoastaan junnuveteraaneja. Ulla oli naisista nopein.