Masterit SM-kisoissa

10.1.2010

KENSU mitalitrio Ulla, Veli-Jussi ja Aimo

Mastereiden yhteispiste- ja ratamaratonin SM-kisoista KENSUlle kulta, kaksi hopeaa ja kolme pronssia!

Masters SM-kilpailut yhteispisteissä kilpailtiin kipakassa pakkasessa Oulunkylässä 9.1. Veli-Jussi Koskinen voitti M35-sarjan Suomen mestaruuden. VJ oli sarjassaan nopein molemmilla (500 ja 3000 m) matkoilla. Aimo Väisänen oli molemmilla matkoilla kolmas ja sijoittui myös yhteispisteissä pronssille M50-sarjassa. Ulla Yrjölä sijoittui N35-sarjassa pronssille. 500 m:llä Ullan sijoitus 4., 3000 m aika naisten nopein.
Tulokset

Kilpailut jatkuivat sunnuntaina 10.1 ratamaratonin SM-kilpailulla pakkasen pysyessä -15 pahemmalla puolella. Veli-Jussi Koskinen luisteli 30 km matkan kolmanneksi nopeiten ja oli tyytyväinen pronssimitaliinsa. Aimo Väisänen taisteli Kari Huovilan kanssa toisen erän kuninkuudesta, loppukiritaistelu kääntyi Kapon eduksi, Amille siis M50-sarjassa hopeaa. Ulla Yrjölän taktiset kuviot eivät ihan onnistuneet, tuloksena naisten 20 km matkalta SM-hopeaa.