Luistelukauden 2007-2008 päättäjäiset

22.4.2008

Hannu Luoma valittiin kauden parhaaksi luistelijaksi. Voittajan on helppo hymyillä.

Hannu Luoma valittiin kauden parhaaksi luistelijaksi ja Atte Santala parhaaksi junioriksi. Samassa yhteydessä jaettiin myös OP-cupin palkinnot sekä 1. puheenjohtajan antama puukko. Puukon erityisistä ansioista seuran pitkäaikaisena jäsenenä sai ansaitusti Paavo Pohjola.

Tilaisuus aloitettiin KENSUn kevätkokouksella, jossa käytiin läpi vuoden 2007 kirjanpito ja toimintakertomus, sekä hyväksyttiin ne. Lisäksi keskusteltiin ajatuksesta, jossa mahdollisesti Harjun Urheilijat voisivat yhdistyä KENSUun.

Seuraavaksi oli kahvittelun aika, jonka palvelut isäntämme Aimo Väisänen oli jälleen kerran loistavasti järjestänyt. Herkkuja riitti vietäväksi koteihinkin. Kun vatsat olivat täynnä, aloitettiin OP-cupin kauden parhaiden luistelijoiden palkitseminen. Harmillisesti kuntokilpailun kärkikolmikkoa ei paikalla näkynyt, joten heidän palkintonsa jäivät odottamaan tulevia aikoja. OP-cup oli menestys sekä osallistujien määrän että järjestelyjen kannalta.

Lisäksi jaettiin aivan uutukainen palkinto, ns. puheenjohtajan puukko erityisistä ansioista. Puukon voi saada vain kerran ja se jaetaan toistaiseksi vuosittain kevätkokouksen yhteydessä. Ensimmäisenä tällä puukolla "aateloitiin" Paavo Pohjola, todellinen "mr. KENSU". Ahkera, tuloksia saava ja kaikkien kanssa hyvin toimeen Paavo on rikastuttanut läsnäolollaan seuraamme jo vuosikymmenien ajan.

Keijo

OP-cupin tyttöjen ykkönen oli Karoliina Kinnunen.
OP-cupin nuorten sarjan voitti Verneri Kinnunen.
OP-cupin yleissä sarjassa oli peräti 22 osallistujaa. Kuvassa parhaat, paitsi koko kisan voittanut Jesse Saikkonen.