KK pyöräily Rajamäellä 9.8

22.8.2014

Kirsi Hiljanen (c) Kai Patjas

10 KENSUlaista mukana. Ulla naisten kakkonen, Tuija ja Kirsi H. sarjoissaan neljänsiä, Kari viides.

KENSUlaiset kalevan kiertäjät treenasivat tempoajoa Jyväskieppiä varten jo pari viikkoa sitten Kalevan Kierroksen pyöräilyssä Rajamäellä Hyvinkään kupeessa. Keli oli tyynehkö ja heinäkuun helteiden jälkeen allekirjoittaneen mielestä jopa viileä. :-) 71 km mittaiselle reitille mahtui niin loivempipiirteistä valtatienlaitaa kuin mäkistä, mutkaista ja osin kovin täristäväpintaista pikkutietä.

KENSUn kiituriksi ja M55 sarjan viitoseksi pyöräili Kari Köninki (2:06:33), saman sarjan kahdeksas, Eero Mäkipelto (2:09:06), oli toiseksi nopein ja kiertäjänaisten kakkonen, Ulla Yrjölä (2:09:12), kolmanneksi nopein KENSUlainen.

Tuija Kilpeläinen (2:20:04) sijoittui N40 sarjassa neljänneksi. Kirsi Hiljanen (2:32:55) jäi N50 sarjan pronssista vaivaiset parikymmentä sekuntia. Mukana menossa myös Aimo Väisänen, Jukka Iitti, Kirsi Korpijärvi, Eero Forssell ja Ari Tolmunen.