Kirkkovenesoudun tulokset

18.6.2006

Valmistautuminen lähtöön, vielä viimeiset neuvot.

Neljästoista KENSUn järjestämä Kirkkovenesoutu lämpimässä ja aurinkoisessa säässä tarjosi jälleen kerran monelle mukavan liikuntahetken.

Kunto- ja kilpasarjoissa molemmissa starttasi 16 venekuntaa, jotkut vakavammin ja jotkut rennommin. Kun vertaatte eri sarjojen tuloksia, on hyvä muistaa, että veneet ovat erilaisia. Jokainen kuntosarjalainen olisi soutanut liikkuvilla penkeillä selvästi nopeammin.

Kuntosarjan parhaat olivat Altek, JyLi ja UPM - poliisien jäädessä niukasti neljänneksi. Kilpasarjassa soudettiin ennen näkemättömän kuvaa ja vieläpä usean venekunnan voimin. Voittoon ylsi kotijoukkue KENSU ja varaa oli jättää veneestä pois paras soutajakin - Kiepissä täydet tuhat pistettä napannut lähettäjä. Kakkoseksi tuli - joillekin ehkä yllättäenkin - Lievestuoreen varikko. Lisätreeneillä vene kulkisi vieläkin kovempaa. Kolmanneksi "jätettiin" ViPa, viime vuosien ehdoton valtias. Vielä Joutsan Soutu Teamikin alitti maagiset 19 minuutin rajan.

Järjestäjä on pahoillaan viivästyneistä tuloksista. Kiitos kaikille kilpailijoille ja toimitsijoille. Toivottavasti ensi vuonna tavataan uudelleen.

Ohessa Kirkkovenesoudun tulokset.

Keijo Ilmavirta / pj. KENSU ry

Lähtö se on tärkein maratonillakin. Laukaus on kajahtanut, nyt kaikki peliin.
Perämiehen tehtävä on vaativa. Oikean tahdin ja reitin ylläpitäminen on kaiken a ja o, samoin käännökset.
Voittoisa KENSUn joukkue valmistautumassa lähtöön.