Kiepin 2012 lopputulokset

7.10.2012

Kieppi 2012 saatiin pakettiin 6.10 juoksuosakisan jälkeen. Lauri Pohjola ja Kirsi Korpijärvi Jyväskiepin parhaat, Kalle Sumelles Kuntokiepin ykkönen.

Kiepin pisteet on nyt laskettu. Ellei pahempia virheitä ja puutteita tuloksissa ja pistelakussa ilmene, seuraavassa parhaiten menestyneiden meriittejä.

Jyväskiepin voitti Lauri Pohjola, kakkosena Toni Pikkarainen ja kolmantena Tomi Ekstam. Kärkikomikko erottui selvästi muista, mutta vain 15 verran toinen toisistaan. Toni Pikkarainen sijoittui Kalevan Kierroksen kokonaiskilpailussa kolmanneksi, joten mielenkiinnolla odotamme, milloin Laurikin siirtyy kansalliselle tasolle ja parempien palkintojen pariin.

Jyväskiepin paras nainen oli jälleen Kirsi Korpijärvi. Toiseksi paras oli N50 sarjan Anneli Mörä-Leino ja kolmanneksi kovimmat pisteet keräsi Tuija Kilpeläinen.

Kuntokiepin kärkeen saatiin uudet nimet, kun Kalle Sumelles voitti ja Heljä Happonensijoittui toiseksi. Kisa oli kärjessä tiukkaakin tiukempaa ja eroa kaksikon väliin jäi 1,6 pistettä. Kolmanneksi sijoittui Kuntokiepin konkari Laura Kanervo.

Jyväskiepin joukkuekilpailussa Epäsuunta otti kolmannen ja siten lopullisen kiinnityksen joukkuekilpailun kiertopalkintoon. Kakkossija säilyi rakentajilla, hopea sijan vei kuitenkin tänä vuonna Skanskan sijasta NCC Rakennus OyKopla uusi viime vuotisen kolmannen sijansa.

Kiepin historian enismmäisen naisjoukkueiden joukkuekilpailun voitti KENSUn naiset.

Kuntokiepissä Haukkaranta palasi vuoden tauon jälkeen voittajaksi ja Mä en jaksa oli jälleen kakkosena.