KENSUn syyskokous kuulumiset

29.10.2012

KENSUn puheenjohtaja Aimo Väisänen sekä vuoden 2012 KENSUlainen Laura Kanervo

Aimo Väisänen KENSUn puheenjohtajaksi kolmannelle kaudelleen, johtokunta uusitui ja naisistui. Laura Kanervo 2012 vuoden KENSUlainen.

KENSUn syyskokous pidettiin lauantaina 27.10.2012 Viitaniemen ammattikoululla. KENSUn puheenjohtajaksi vuodeksi 2013 ja kolmannelle kaudelleen valittiin Aimo Väisänen, joka nautti jäsenistön yksimielisestä luottamuksesta tehtävään.

 

KENSUn johtokunnasta erovuorossa olivat Keijo Ilmavirta, Antti Lehtinen ja Veli-Jussi Koskinen.  Kiitokset johtokunnasta eronneille, erityisesti Keijolle, pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toimimisesta mm. seuran puheenjohtajana. Keijo on edelleen lupautunut aktiivisesti olemaan seuran toiminnassa mukana. Kiitokset myös Antille, KENSUlaisen pitkäaikaiselle päätoimittajalle. Heidän tilalleen valittiin Kari NiittyläLaura Kanervo ja Pekka Rautio. Johtokunnassa jatkavat toista vuottaan Hannu Luoma, Jukka Iitti ja Ulla Yrjölä.

 

Seuran lajit vuonna 2013 ovat tuttuun tapaan pika-, rulla- ja retkiluistelu, potkukelkkailu ja ‑lautailu, veteraaniurheilu sekä Jyväskieppi. Lisäksi todettiin, että selvitetään kuntotriathlonin ottamista mukaan seuran lajiksi tulevaisuudessa. Jaostojen edustajiksi em. lajien jäsenliittojen kokouksiin valittiin Aimo Väisänen (luistelu), Anneli Mörä-Leino (potkukelkkailu ja –pyöräily), veteraaniurheilu (Hannu Luoma).

 

KENSUn toimintasuunnitelmaan vuodelle 2013 voi tutustua Seura-osiossa. Jäsenmaksut vuodelle 2013 säilyvät ennallaan ja ovat aikuiset 10 €, alle 15-vuotiaat 5 € sekä perhe 20 €.  Lisäksi käytiin keskustelua retkiluistelutoiminnan aktivoimisesta, esimerkiksi retkiluisteluretken järjestämistä Rantasalmen pitkälle radalle ja todettiin, että KENSUn tulee toimia aktiivisesti, jotta Jyväsjärven retkiluistelurata olisi paremmassa kunnossa.

 

Syyskokouksen pöytäkirja löytyy kokonaisuudessaan Seura-osiosta.

 

Vuoden 2012 KENSUlaisesta todettiin mm. seuraavaa

 

Aina hoituu lasten luistelut,

oli kyseessä kisat tai koulu!

Panee toimeksi myös uutuudet,

Hippo-luistelun ja muut touhut!

 

ja hän on Laura Kanervo!

 

Aimo Väisänen / Ulla Yrjölä