KENSUn saavutukset Kalevan Kierroksella 2012

28.10.2012

KENSU KK ja KENSUttaret olivat mukana historiallisella viimeisellä Kalevan Kierroksella ja Puolikkaalla. Tuomisina oli kaksi kultaa ja yksi hopea.

Kari Köninki voitti Kalevan Kierroksen M55 sarjan selvällä, parin sadan pisteen erolla seuraavaan. Kaikkiaan 168 Kalevan Kiertäjän joukossa Karin pisteet oikeuttivat komeasti sijaan 11.

Tuija Kilpeläinen sijoittui Puolikkaan N40 sarjassa toiseksi. Naisten kokonaiskilpailussa Tuija oli 65 kilpailijattaren joukossa hienosti viides. Stipendisijoitus jäi vain 150 pisteen päähän!

KENSUttaret voittivat Kalevan Puolikkaan naisjoukkueiden kilpailun. Jossain vaiheessa jo reiluksi kasvanut johto kutistui lopulta vajaaseen neljäänsataan pisteeseen, lähimmäksi pääsivät Selän Sitkeät Seireenit.

Ensi vuonna Kalevan Kierros uudistuu yhdistämällä sarjat ja muuttamalla matkat täyden ja puolikkaan puoliväliin. Lisätietoja www.kalevankierros.fi. Vuoden 2013 päivät ja paikat löytyvät täältä. Tervetuloa mukaan KENSUn joukkueisiin!

KENSU toivottaa mukaan Jyväskieppiin kaikki ne Kalevan Kiertäjät, joille uudet matkat tuntuvat turhan pitkille! Tervetuloa mukaan kiertämään  - keskelle Suomea!