KENSUn joukkueet Kalevan Kierroksen maratoneilla

1.6.2011

KENSUttaret valmiina matkaan Tuija, Ulla, Päivi, Kirsi Kuva: JP Järvinen

11 KENSUn karpaasia ja KENSUtarta maaliin Varkaudessa Navitas-maratonilla.

Kalevan Kierroksen juoksu suoritettiin Navitas Maratonilla 28.5.2011 Varkaudessa. KENSUsta oli runsas osanotto, kun neljä KENSUtarta osallistui 1/2-maratonille ja seitsemän KENSUlaista karpaasia täydelle 42,2 km matkalle.

Maratonilla KENSUn jäsenten välisissä nopein oli Vesa Ruuska ajalla 3:06:29, mikä vei yleisen sarjan sijalle kuusi. Kari Köninki sijoittui KENSUn juoksijoista parhaiten ja pokkasi M50 sarjan II-palkinnon ajalla 3:25 ja vain 17 sekuntia voittajaa perässä. Kari Huovila oli M50-sarjan kuudes ajalla 3:33. Kari Hyvönen (3:43) ja Eero Mäkipelto (3:44) ylittivät maaliviivan lähes peräkanaa M50-sarjan sijoilla 14. ja 18. Aimo Väisänen oli M60-sarjassa 10. ja Jukka Iitti M40-sarjassa sijalla 28.

Puolikkaalla KENSUttarien Ulla Yrjölä sijoittui N40 sarjassa nejänneksi ja Tuija Kilpeläinen 14. N50-sarjassa Päivi Lifflander oli kahdeksas ja Kirsi Hiljanen sijalla 17.

Seuraava osakilpailu Kalevan Kierroksella on soutu, missä kilpaillaan Punkaharjulla 2.7.