KENSUlle SM-mitaleja rullaluistelussa

19.4.2010

Starttityyliä viime kesältä.

Veli-Jussi Koskinen ja Verneri Kinnunen edustivat KENSUa menestyksekkäästi Turun SM-kisoissa. Veli-Jussi nappasi lajissa ensimmäisen SM-kultamitalinsa varpaankynnen -mitalla.

Turun Kupittaalla 18.4.2010 käydyssä kilpailussa oli jaossa mitalit 300 metrin sekä 1500 metrin tai 3000 metrin matkoilla, riippuen ikäluokasta. Kensulaisista paikalla olivat Veli-Jussi (miehet 40) ja Verneri (miehet yleinen). Veli-Jussi venytti itsensä renkaan mitalla voittajaksi ja Suomen mestariksi 300 metrin matkalla ja 1500 metrin matkalla Veli-Jussi nappasi SM-hopeaa.

Näin Veli-Jussi omasta luistelustaan: "Hyvällä tiellä ollaan harjoittelun suhteen. Viikonlopun kisoista en etukäteen paljon odottanut, koska alla oli ainoastaan noin tunti rullaluistelua ulkona, ja tiesin että omassa ikäluokassa kaverit on harjoitelleen läpi talven sisällä. Tuommoista lyhyttä rataa ko. pinnoitteella kun pääsisi treenaamaan… mutta eihän tuo huonosti mennyt näinkään. Henkilökohtaisesti en niin kauheasti tykkää noista ryhmäsprinttikilpailuista ja lyhyistä matkoista rullaluistelussa."

Verkku oli kuudes sekä 300 metrin että 3000 metrin kovatasoisessa yleisen sarjan kilpailussa.


Tulokset tästä.

Lähtötunnelmia. Kuva Juha Soininen.
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kuva Juha Soininen.
Maaliintulo, jolloin Veli-Jussi venytyksellään varmisti ensimmäisen kultamitalinsa. Kuva Juha Soininen.