KENSUlaisten sijoitukset Kalevan Kierroksella

27.9.2011

KENSUn kalevan kiertäjille neljä sarjavoittoa. Molemmat joukkueet podiumille!

Kalevan Kierroksen selvitti tänä vuonna hyväksytysti 133 kilpailijaa. Joukossa mukana viisi KENSU KKn karpaasia.

Sarjojen M50, M55 ja M60 kärkisijat miehittivät KENSUlaiset nimet. Kari Köninki voitti M50 sarjan, sijoitus kokonaiskilpailussa oli upeasti 9. Eero Mäkipelto vei nimiinsä M55-sarjan ykköstilan. Sijoitus kokonaiskilpailussa 17. M60-sarjan voitto meni Aimo Väisäselle. Amin kokonaissijoitus oli 21.

KENSUlaisista kokonaiskilpailussa parhaiten, sijalle seitsemän, sijoittui Vesa Ruuska. Sijoitus miesten yleisessä sarjassa oli neljäs. Jukka Iitti oli M40 sarjassa samalla sijalla ja kokonaiskilpailussa 19. Myös Kari Huovila selvitti Kierroksen kunnialla osallistuen neljään lajiin.

Joukkuekilpailussa KENSU KK:n karpaasit sijoittuivat 17. joukkueen joukossa tyylikkästi kolmanneksi.

Kalevan Puolikkaalla hyväksytysti mukana oli kaikkiaan 189 kilpailijaa, joista 57 naista.  Ulla Yrjölä vei naisten kokonaiskilpailun voiton. Päivi Lifflander otti N50-sarjan hopeaa ja Tuija Kilpeläinen sijoittui N40-sarjassa neljänneksi. Kokonaiskilpailussa myös Tuija ja Päivi olivat hyvillä sijoituiksilla, Tuija 11. ja Päivi 16.

Puolikkaan naisten joukkuekilpailussa KENSUttaret sijoittuivat toiseksi.