KENSUlaisten Kalevan Kierros päätökseen Savonmäessä

25.9.2011

Kalevan Kierroksen ja Puolikkaan suunnistus kisattiin lauantaina 24.9. Vaajakoskella. Kaikki metsään lähteneet KENSUlaiset saivat hyväksytyn suorituksen, tuomisina myös kolme sarjavoittoa!

Puolikkaalla 10,4 km reitille metsään säntäsivät KENSUttarien naiset, jotka lähtivät 45 min takamatkalta yrittämään naisten joukkuekisan voittoa. Suunnistus sujui hyvin, Arja  Nuolioja (1.39.48) oli koko porukan nopein nainen ja N40-sarjan voittaja,  Ulla  Yrjölä (1:42:38) oli naisten kakkonen ja yleisen sarjan paras, toipilaan ja potilaan välimailla kulkenut Tuija  Kilpeläinen (2.14.44) suunnisti N40 sarjassa kuudenneksi, samoin Päivi Lifflander   sarjassaan N50. Eroa Selän Sitkeisiin Seireeneihin jäi lopulta 12 minuuttia. Se kuitenkin vuoden 2012 Puolikkaalla vähintään tuplataan, mutta toiseen suuntaan!

Tulokset N yl
Tulokset N40 & N50

Täydellä 18,2 km matkalla KENSUn miehistä maalin kiri ensimmäisenä Vesa Ruuska (2.29.58) sijoittuen M40 sarjassa toiseksi. Jukka  Iitti oli sarjassa 9. ajalla 2:48:00. Kari  Köninki voitti M50 sarjan (2.45.54) ja Eero Mäkipelto oli 9. (3.55.47). M60 sarjassa Aimo Väisänen ehti maaliin kymmenentenä ( 4.10.46). Koko porukka siis Terämäiseen tyyliin (Jukola 2006 :-) Kymppikerhossa!

Täyden matkan tulokset (alkaen M40)

Onnittelut onnistuneista suorituksista niin KENSU KKn karpaaseille kuin keijumetsän KENSUttarille!

Mukana metsässä oli myös runsaasti Kiepistä tuttuja nimiä mm. koko täyden matkan "ei kalevan kiertäjien" sarjan kärkikolmikko: Marko  Tölli (2.08.10), Lauri Pohjola (2.08.15) ja Heikki  Silvasti (2.30.05). Toni Pikkarainen oli yleisen sarjan kiertäjistä toinen (2.14.16), Jukka Järvinen (1.33.48) puolikkaan M40 sarjassa kahdeksas.