KENSUlaisia SAUL SM-hiihdoissa

24.1.2017

N45 joukkuesprintin mitalistit. II Kuntopirkat, I KENSU, III LepU

21-22.1 kisattiin SAUL:n SM-hiihdot Tampereen Kaupissa. KENSUn naisille mukavasti mitaleita

Lauantain kisat alkoivat henkilökohtaisella sprintti matkalla. Katri Munukka voitti N50 sarjan ajalla 2.58,5. Hän oli koko kisassa ainoa 3 minuutin alittanut nainen. Susan Humppi oli sarjassaan toinen (N40) ja Ulla Yrjölä viides (N45).

Heti perään hiihdetyissä sprinttiviesteissä KENSUn N45 joukkueen muodostivat Ulla ja Katri (loppuaika 13.09,9), N40 joukkueen (15.34,0) Susan sekä Tarja Holm. Molemmat joukkueet voittivat mestaruudet KENSUlle.

Sunnuntain pitkiä matkoja oli hieman lyhennetty, koska lumen vähyydestä johtuen käytössä oli vain 2 km rata. Pirjo Karetie voitti N75 sarjan 8 km ajalla 34:41.1. Katri Munukka oli naisten nopein myös pitkällä matkalla voittaen N50 sarjan 16 km ajalla 52:12.3. Ulla sijoittui N45 sarajssa jälleen viidenneksi ja Tarja Holm oli kuudes.

UY

N40 joukkuesprintin mitalistit. II Tampereen maratonklubi, I KENSU, III Tampereen maratonklubi