KENSU ry 60 vuotta

31.10.2006

KENSU ry: 60-vuotis juhlastandaarilla palkittiin kaikki puheenjohtajat sekä muita ansioituneita.

KENSU ry:n lämminhenkiset 60 -vuotisjuhlat pidettiin lauantaina 28.10.2006. Paikalla oli lähes kahdeksankymmentä liikunnan ystävää, joista osa oli tullut pitkienkin matkojen takaa. Seuran kunniapuheenjohtajiksi kutsuttiin Eero Häkkinen ja Veli-Matti Häkkinen.

Saliin oli rakennettu näyttely KENSU ry:n ajoista aina 40-luvulta tähän päivään saakka. Kuokkalan Nuoriso-orkesterin kaunis musiikki aloitti juhlamme, jonka jälkeen seuran nykyinen puheenjohtaja Keijo Ilmavirta lausui tervehdyksensä.

Ohjelma oli historiapainotteinen. Ensimmäisen osan esitti värikkäällä tavallaan Veli-Matti Häkkinen, toisen osan puolestaan nuoret kensulaiset Verneri Kinnunen ja Pihla Kilpeläinen. Jäi vaikutelma, että historia kiinnosti kovasti ja toi monien tietoisuuteen paljon uutta.

Illan isännän Aimo Väisäsen johdolla kävimme maukkaaseen päivällispöytään. Ruoka maistui hyvässä seurassa ja kauniin musiikan tahdittamana. Kyllä olivatkin kattaneet pöydät kauniisti.

Vapaan sanan aikana kuulimme useita kannustavia ja arvostavia puheenvuoroja. Tervehdyksensä toivat mm. Jyväskylän kaupingin Marja-Leena Oinonen, Keljon Nuorisoseuran Eeva Oravuo, CC Picaron Oiva Lipsonen, Jyväskylän Suunnan Maarit Herranen, Huhtasuon Hiihto 2000:n ja Vihtavuoren Pamauksen Katri Munukka - kuitenkaan unohtamatta kaikkia muitakin puhujia.

Lopuksi KENSU ry palkitsi juhlastandaarillaan paikalla olleet entiset puheenjohtajansa, Jyväskylän kaupungin, Keljon Nuorisoseuran, Risto Oikarisen, Paavo Pohjolan, Kari Niittylän, Mika Kanervon ja Aimo Väisäsen. Standaarein palkittiin myös juhlavuoden Jyväskiepin voittajat Ulla Yrjölä ja Timo Rinkinen sekä 2000-luvun menestyksekkäimmät urheilijansa Terhi Kokkosen ja Kimmo Ilmavirran.

Pienillä resursseilla järjestetty juhla onnistui hyvin. Mieltäni ovat lämmittäneet ne monet kiitokset ja tekstiviestit, joita olen saanut. Kiitos kuuluu meille kaikille - me sen juhlan teimme.

KENSU ry:n 60-vuotishistorian löydät tästä. Korjauksia otetaan vastaan mielellään.

Keijo Ilmavirta

ps. lisää kuvia ja jopa videopätkiä päivitetään sivuillemme myöhemmin.

ps. jos Sinulla on kuvamateriaalia tapahtumasta, voisitko toimittaa sen myös seuran käyttöön

Voittajien on helppo hymyillä.
Pihla Kilpeläinen kertoi kauniisti osan nykyhistoriasta.
KENSU ry vastaanotti useita kannustavia tervehdyksiä. Kuvassa CC Picaron Oiva Lipsonen muistaa yhteistyötämme lämmöllä.