KENSU:n Kalevankiertäjät menestyivät jälleen

12.12.2019

Starttivalmiina vuoden 2020 Kalevan kierrokseen Kuva: Esa Tarkiainen

Vuoden 2019 Kalevan Kierroksen tulokset osoittivat KENSU:n karpaasien kestävyyden olevan edelleen valioluokkaa. Kuuden lajin kestävyyskierroksella kensulaisille mainioita sijoituksia ja huomionosoituksia.

M-65 sarjassa Aimo Väisänen saavutti kokonaiskisan toisen tilan. Samoin toiselle sijalle M-60 sarjassa ylsi Kari Köninki Eero Mäkipellon tullessa seitsemänneksitoista. M-55 sarjassa Jari Ylänne nappasi kuudennen tilan. M-50 sarjassa KENSU:a edustanut Vesa Ruuska tuli yhteispisteissä toiseksi ja samassa sarjassa kilpaillut Jukka Iitti on sijalla 21. KENSU:n luistelija Kirsi Korpijärvi voitti N-40 sarjan, joskin Kirsi edusti kierroksella eri joukkuetta. Kaikkien naiskiertäjien joukossa Kirsi Korpijärvi tuli upeasti toiseksi.

Joukkuekilvassa KENSU-KK sijoittui hienosti seitsemänneksi. KENSU:n joukkueessa olivat Aimo Väisänen, Eero Mäkipelto, Jari Ylänne, Jukka Iitti, Kari Köninki ja Vesa Ruuska.

KENSU:n  urheilijoita huomioitiin hyvien sijoituksien ohella ansioistaan tänä vuonna muutenkin: Eero Mäkipelto kutsuttiin Kalevan Kiertäjien Veljeskuntaan, koska hän on ollut mukana kierroksessa 25 kertaa.  Kirsi Korpijärvi sai ansioviirin ylitettyään 30 osakilpailun rajan. Kalevan Kierroksen Kunniaviiri ojennettiin Jukka Iitille.  Onnea!

Ja nyt valmistautumaan Kalevan Kierroksen 2020 koitoksiin, joista ensimmäinen mitellään luistimin Kuopiossa 15. helmikuuta.