KENSU maakuntasuunnistuksessa

27.5.2010

Santun lähtökiihdytys

KENSUn joukkue puulaakisarjan voittoon keskiviikkona 26.5. Rutalahden metsissä juostussa maakuntasuunnistusviestissä!

21. Keski-Suomen Maakuntasuunnistus suunnistettiin keskiviikkona 26.5. Joutsassa. Uusien sääntöjen myötä myös muut kuin kuntajoukkueet saivat osallistua kilpailuun. Puulaakisarja ei vielä lyönyt itseään läpi, vaan "KENSUn Jyväskieppi" joukkue oli ainoana sarjassaan. Joukkueessa suunnistivat Santeri Takala, Heikki Silvasti, Tuija Kilpeläinen, Anneli Mörä-Leino, Reijo Leino ja Lauri Pohjola. Kaikkiaan Rutalahden nuorisoseurantalon viereiseltä Ikosen pellolta metsään pinkaisi 23 joukkuetta.

Ratamestarin sanoin kilpailumaasto on "tyypillistä keskisuomalaista talousmetsää, verrattain avonaista ja maastopohjakin ajoittaisesta kivikkoisuudestaan huolimatta hyvin edettävää." Erikoisuutena olivat kymmenkunta jättikiveä, jotka kartallakin esitettiin todellisessa muodossaan! Radat olivat lyhyet ja sähäkät ja tarjosivat mahdollisuuden noin kahden kilometrin tykitykseen.

KENSUn johtokunta tiistai-illan kokouksessaan uhosi osallistuvansa vuoden 2011 taphtumaan. Tätä odotellessa - menestyksekästä Kiepin suunnistusta kaikille!

Tulokset ja lisätietoja http://www.ipr.profiili.fi

Ulla Yrjölä

Viesti vaihtuu
Palkintojenjako & puolet voittajajoukkueesta