KENSU KK souti vahvasti Punkaharjulla

7.7.2010

KENSUn KK-teamille neljä mitalisijaa Kalevan Kierroksen soudussa 3.7.

Kalevan Kierroksen soutu soudettiin vaihteeksi muualla kuin Lohjalla - siis Punkaharjulla. Keli oli tyyni ja lämmin, reitti puolestaan hieman mutkittelevampi. KENSUn kalevan kiertäjistä suurin osa on mukana myös Jyväskiepissä ja näillä näytöillä pienvenesoutajat antoivat myrskyvaroituksen kirkkoveneeseen pyrkiville. Pisteet tulevat olemaan tiukassa, sillä KENSU KK:n soutajat ovat "moniottelijoiden" joukossa Suomen ehdotonta eliittiä!

Kalevan Puolikkaalla 25 km matkalla, Ulla Yrjölä voitti naisten vuorosoudun (parinaan Sanna Supponen Otaniemen Jyllääjistä). Sijoitus kaikkiaan 64 vourosoutuvenekunnan joukossa 10. Päivi Lifflander sijoittui N40 sarjan yksinsoudussa neljänneksi.

Kalevan Kierroksen 50 km yksinsoudussa Kari Hyvönen voitti M50 sarjan ja sijoittui kaikista yksinsoutajista kolmanneksi. Kari Köninki sijoittui M50 sarjassa kaimansa kannoilla toiseksi ja oli koko porukan neljänneksi nopein yksinsoutaja. Jukka Iitin sijoitus M40 sarjassa oli neljäs, Vesa Ruuskan seitsemäs.

50 km vuorosoudussa pari Eero Mäkipelto - Aimo Väisänen voitti M50 sarjan ylivoimaisesti yli 20 minuutin erolla sarjan kakkosiin. Kaikkien sarjojen soutajista pari oli neljänneksi nopein.