KENSU KK:n Kalevan Kierros päätökseen

29.9.2010

Kalevan Kierros 2010 saatiin pakettiin lauantaina 25.9. Vaajakosken suunnistuksella. KENSU KK:lle menestystä monella rintamalla. Mukana myös Kiepistä tuttuja nimiä.

Täydellä matkalla suunnistettiin 22 km. Vesa Ruuska käytti "Astmalammen" rannoilla aikaa vain hieman yli kolme tuntia ja voitti M40-sarjan. Jukka Iitti sijoittui sarjan kuudenneksi. M50-sarjassa Kari Köninki oli samoin 6., Kari Hyvönen sijalla 10. Puolikkaan 11 km matkalla Ulla Yrjölä voitti naisten yleisen sarjan.

Kiepin Kiertäjistä Lauri Pohjola oli koko kisan kolmanneksi nopein ajalla 2:47:01. Marko Tölli käytti aikaa reilut kolme ja Heikki Silvasti reilut neljä tuntia. Mainittakoon, että sitkeimmät niistä, jotka vielä saivat kaikki kartat käyttöönsä, viettivät metsässä lähes kymmenen tuntia.

Kalevan Kierroksen kokonaiskilpailussa loppusijoitukset ovat Vesa Ruuska 4., Kari Köninki 11., Kari Hyvönen 15., Jukka Iitti 20. Näillä sijoilla Kensu KK taitaa sijoittua joukkuekilpailun pronssille. Onnittelut!

Yksilökisassa Kari Köninki voitti Kierroksen M50-sarjan ja Kari Hyvönen M55-sarjan. Ulla Yrjölä voitti Puolikkaan naisten sarjan, kokonaiskilpailun sijoitus oli 19. Päivi Lifflander suoritti neljä lajia ja sijoitus Puolikkaalla 144. Aimo Väisänen ja Eero Mäkipelto sijoittuivat viiden lajin suorittaneina Kierroksen sijoille 78 ja 79.

Kalevan Kierroksella joukkuetta ei nimetä etukäteen vaan lopputuloksissa neljä parasta muodostaa seuran I-joukkueen, neljä seuraavaa II-joukkueen jne. Puolikkaalla joukkueen koko on 4-6 ennalta nimettyä kilpailijaa.

Kalevan Kierros on edessä taas ensi vuonna ja sen tai Puolikkaan läpivienti tavoitteena monella KENSUlaisella. Mukaan mahtuu, joten nykikääpä hihasta - tervetuloa KENSU KK:n joukkueeseen!