KENSU-cupin kolmas ja neljäs osakilpailu

3.2.2022

Tiistaina 1. helmikuuta luisteltiin KENSU-cupissa kaksi matkaa: nuorimmat juniorit taittoivat 300 ja 500 metriä pikkuradalla, varttuneemmat testasivat sprinttivauhtejaan 500:n ja 1000 metrin matkoilla. Keli oli hyvä vähäisestä lumisateesta huolimatta.

Junioreita oli mukana nyt seitsemän, joista Ilona ja Lunabella luistelivat aikuisten tapaan isolla radalla viisisatasen ja tonnin. Tämä oli heille hyvä harjoitus viikonvaihteen Hopealuistin-kilpailuja ajatellen, koska he luistelevat sielläkin isolla radalla. Nuoremmat juniorit hakivat tuntumaa kahden matkan kilpaan luistellen nyt 300 metrin ohella myös 500 metriä ja hyvin jaksoivat kaatumatta tämänkin matkan. On mukava nähdä, miten jokaisen luistelutekniikka on kehittynyt tämän talven ahkeran harjoittelun tuloksena.

Mastereista asettui starttiviivalle kymmenen kiituria, joista ykköstilan molemmilla matkoilla otti koko talven hyviä tuloksia tehnyt Timo Herranen. Toiseksi tulleen Kari Niittylänkin luistelu oli vauhdikasta. Ari Häyrinen ylitti maaliviivan molemmilla matkoilla kolmantena.

Tulokset tulososiossa

R.P.