Keijo Sivill ja Ulla Yrjölä Kiepin yhteispisteiden 2007 voittajat

1.9.2007

Keijo voitti myös sunnistuksen ja oli yhteispisteiden ylivoimainen ykkönen. Naisissa käytiin kova kamppailu Ullan ja Mari Sivillin välillä Ullan eduksi. Kuntosarjan paras oli Pirjo Ilmavirta ja joukkueista ykkönen Panda. Kiitos Suunta Jyväskylälle ja Kari Hytöselle ja kumppaneille loistavista järjestelyistä. Tulokset löydät tulospalvelustamme.

Miesten yleisen sarjan mitalikolmikko oli Keijo Sivill, Petri Ilomäki ja uutena nimenä Heikki Silvasti. M40-sarjassa viime metreille Jukka Iiiti meni Arto Hakasalon ohitse, Veikko Vuorisen ollesa kolmas. Suhteessa kovin sarja taisi olla M50; viisi parasta yhteispisteiden kymmenen parhaan joukossa. Leino Nisula oli paras, adjutantteinaan Kari Köninki ja Aimo Väisänen. Kymmenen joukkoon kokonaispisteissa ylsivät vielä Hannu Luoma ja Keijo Ilmavirta. M60 paras oli Tauno Pitkänen, Jaakko Timperi toinen.

Niasten yleisessä sarjassa Ullan ja Marin jälkeen kolmanneksi ylsi Ulla Klemettinen. N50-sarjan voitti Pirjo Karetie kannoillaan Terhi Kokkonen. Joukkuekisassa vain kärkijoukkueet saivat osallistujia viimeiseen osakilpailuun, jossa nähtiinkin vaiherikkaita tapahtumia. Panda pysyi ykkösenä, sillä K-Pau ei saanut täyttä joukkueta viimeiseen lajiin. IT-ihmeet otti viimeisen mitalisijan juuri enenn KENSU1:stä. Tänä vuonna jury on päättänyt pitää kaikki kymmenen joukkuetta samassa sarjassa ja palkita kolme parasta.

Suunnistus on monesti kääntänyt Kiepin lopputulokset päälaelleen. Nyt erot olivat sen verran isoja jo ennen suunnistusta, ettei suuria muutoksia enään tapahtunut. Kisaa säväyttivät monet komeat pummaukset ja jopa keskeyttämiset. Lisäksi sattui pari harmillista loukkaantumista. Kisan voittaja Keijo Sivill olisi ollut ylivoimaisempi ilman loukkaantumistaan, joka toisaalta nosti muiden pisteitä yllättävän korkealle. Suunnistuksen osakilpailun kakkonen oli muuten Antti Lehtinen ja kolmas Petri Ilomäki.

Kiitos kaikille osallistujille, yhetistyöseuroille ja toimitsijoille hienosta Kieppivuodesta 2007. Lauantaina 27.10 järjestetään Kiepin päättäjäiset Viitaniemen AO:lla, seuraa nettisivuiltamme viimeiset päivitykset. Joukolla mukaan ja vaikuttamaan ensi vuoden Kiepin järjestelyihin.

Keijo