Kalevan Kierros päätökseen 13.9 suunnistuksessa Lemillä

28.9.2014

KENSUlaiset ja KENSUn joukkueet menestyivät vuoden 2014 Kalevan Kierroksella mukavasti. KENSUttarille joukkuehopeaa, Ulla naisten kakkonen ja Karppa M55 kolmantena!

Suunnistus kisattiin väliaikalähdöllä kelin suosiessa. Hirvikärpäsetkin ymmärsivät pysyä kilpailumaastosta kaukana! Rata ja maasto olivat tapahtumaan sopivat, vain ensimmäistä juomarastia joutui odottamaan turhan pitkään.

15 km suunnistuksesta KENSUlaisista nopeiten selvisi Kari Köninki ajallaan 2.20.20. Jukka Iitti leimasi maalissa ajan 2.32.45 ja Kirsi Korpijärvi 2.33.10. Maaliviitoitukselle tiensä löysivät myös Ulla Yrjölä (2.35.32), Tuija Kilpeläinen (2.55.21) sekä Aimo Väisänen ja Eero Mäkipelto.

KUVIA

TULOKSET

Kierroksen lopputuloksissa parhaat pisteet (4708,8) keräsi Kari Köninki. Sijoitus kokonaiskilpailussa oli 19. ja M55 sarjan kolmas. Eero Mäkipellon pisteet (4391,3) toivat sijoitukset 35. ja M55 viides. Jukka Iitti keräsi 4338,5 pistettä sijoittuen sijalle 39. Ulla Yrjölä oli kokonaiskilpailun 43. ja pisteet 4279,3 riittivät naisten kokonaiskilpailun kakkossijaan. Tuija Kilpeläinen sijoittui N40 sarjan kuudenneksi pisteillä 3564,8.

Aimo Väisänen ja Kirsi Korpijärvi kävivät tiukan taiston KENSUn viiden lajin herruudesta. Kirsi vei tällä kertaa voiton 3519,2  pisteellään Amin 3513,9 pistettä vastaan. Hyväksytyn Kierroksen saivat myös Ari Tolmunen (5 lajia) ja Tuula Ruotsalainen-Piippo (4 lajia).

Joukkuekilpailuissa pisteitä urakoimassa olivat myös Kirsi Hiljanen, Eero Forsell, Erik Nieminen ja Susan Humppi. Tuloksena oli KENSUttarille joukkuehopeaa ja KENSU KK:lle kahdeksas sija.