Kalevan Kierros 2020 saatiin suunnistaen maaliin - KENSU menestyi jälleen

9.11.2020

Kirsi Korpijärvi otti naisten kokonaiskilpailun voiton.

Kokonaiskilpailussa naisten joukkue Kensuttaret sijoittui viidenneksi ja miesten KENSU-KK ylsi myös kymmenen parhaan joukkoon eli yhdeksänneksi. Henkilökohtaisessa kisassa KENSU:n kisailijat sijoittuivat omissa ikäluokissaan hienosti. (Teksti jatkuu).

KENSUttarien  väreissä kilpailivat yhdessä tai useammassa osakilpailussa  Ulla Yrjölä (5 lajia), Kirsi Korpijärvi (5 lajia), Kati Seppänen (4 lajia), Tuija Kilpeläinen (3 lajia) ja Anu Oksanen (1 laji).

Yhteistuloksissa Kirsi Korpijärvi voitti oman sarjansa (naiset -40) ohella koko naisten kokonaiskilpailun ja hopealle urheili Ulla Yrjölä. Hieno tulos liki 80 naisen joukossa! Kati Seppänen kipusi tuloksissa viidenneksitoista (naiset-40) ja Tuija Kilpeläinen omassa sarjassaan sijaa ylemmäksi eli neljänneksitoista.

MIesten joukkueessa eli KENSU-KK:ssa olivat mukana Jari Ylänne (5 lajia), Kari Köninki (5 lajia), Vesa Ruuska (4 lajia), Aimo Väisänen (4 lajia) ja Jukka Iitti (4 lajia). Yhteistuloksissa KENSU:n miesten joukkue putosi hieman suunnistuksen myötä, koska joukkueen mainio suunnistaja Vesa Ruuska ei päässyt mukaan ja muutenkin suunnistuksessa oli kensulaisilla hieman epäonnea. Silti KENSU-KK sijoittui kokonaiskisassa hyvin yhdeksänneksi. Miesten joukkueita oli kilvassa mukana peräti 45.

Omassa ikäluokassaan Kari Köninki (miehet-60) osoitti jälleen monipuolisen kestävyytensä ottamalla kakkostilan. Jari Ylänne ylsi myös hienosti viidenneksi M-55-sarjassa. M-50 ikäisissä Vesa Ruuska nappasi 12. tilan ja Jukka Iitti kokosi pisteitä 14. sijaan oikeuttavasti. Aimo Väisäsellä oli hieman epäonnea viimeisessä keskeytykseen päättyneessä lajissa suunnistuksessa, mikä pudotti hänet aivan kärkimittelöistä kymmenennelle tilalle kokonaispisteissä.

Kaikkiaan jälleen hienoa menoa KENSU:n kestävyysliikkujilta ja monen lajin taitajilta. Ja nyt valmistautumaan kohti vuoden 2021 Kalevan Kierrosta!