Jyväskieppi-uutiset 25.1

24.1.2017

Päivitys hiihdon järjestelyistä. Retkiluistelun kilpailukutsu julkaistu.

Retkiluistelun kilpailukutsu (25.1)

Retkiluistelusta on nyt tarjolla tarkempaa tietoa kilpailukutsussa.

Hiihdossa mennään vapaalla (24.1)

Talvi on ollut sen verran vaihteleva, että hiihdon järjestäjä, Ski Jyväskylä, päätti siirtää jo tässä vaiheessa Kiepin hiihdon lumivarmaan paikkaan, eli Ladun majalle. Kilpailu starttaa klo 18, tyyli on vapaa ja reitti on noin kolme kertaa Soidinlammen ympäri.

Kilpailukutsu tarkentuu tänne lähipäivinä.

Ilmoittautumistilanne (18.1)

Joukkueita on ilmoittatunut tähän mennessä kolme. Landis+Gyr on mukana puolustamassa viime vuoden voittoaan. KENSUttarien naisjoukkue testaa tosissaan, miten uusi pisteytys tukee naisten kisaamista. Ikäsarjojen suhteen ilmoittautuneiden hajonta on niin suurta, että ihan vielä ei pysty ennustamaan, mihin ikäsarjoihin kertyy vaaditut 10 kiertäjää oman ikäsarjan perustamiseksi. Huomaattehan, että ikäsarjat ovat - pisteytysmuutoksen johdosta - nyt "Miesten & naisten yleinen",  "M40 & N40" jne.

Pisteet verrattuna koko tapahtuman nopeimpaan

Jyväskiepin pistelasku päivittyy uudistuneen Jyväskiepin tarpeisiin. Vertailuajaksi otetaan koko tapahtuman nopein aika ja nopein naisten aika. Näin tasoitetaan taso/pistevaihteluita eri lajien välillä.

Naisille oma tonni

Jyväskieppiä kiertävien miesten pisteet suhteutetaan nopeimpaan aikaan, naisten vastaavasti nopeimpaan naisten aikaan. Näin naiset voivat kilpailla sekajoukkueissa yhtä arvokkaina jäseninä kuin miehet eikä erillistä naisjoukkueiden sarjaa enää tarvita.

Juhlavuoden lisäarvonta

Kaikkien vuoden 2017 Jyväskiepissä 10 lajia suorittaneiden kesken arvotaan 10 kerran kortteja Liikuntakeskus Lineaan. Jos käy niin, että kukaan ei selviydy kaikista 10 lajista, arvontaan pääsevät mukaan kaikki 9 lajia suorittaneet jne.