Jyväskieppi - Omstart!

21.2.2017

Tiistai-iltana 28.2 klo 19:30 on Viitaniemessä uusi mahdollisuus luistella Jyväskieppiin vaaditut 10 km ”valvotuissa oloissa”.

Jyväskiepin kiertäjät nukkuivat tammikuussa vielä talviunta ja vasta kevätaurinko sai useat hereille! Kiepin-luistelun järjestäjille on nimittäin tulvinut kyselyitä, onnistuisiko Omstart! eli voisiko luistelun vielä jotenkin suorittaa, jotta Jyväskieppi lähtisi kunnolla käyntiin alusta alkaen.  Koska 10 km luistelu radalla ei kauaa vie ja KENSUn jäävuoroja vielä riittää, yleisön pyyntöön on päätetty vastata myönteisesti!

Tiistai-iltana 28.2 klo 19:30 on Viitaniemessä uusi mahdollisuus luistella Jyväskieppiin vaaditut 10 km ”valvotuissa oloissa”. Tasapuolisuuden vuoksi myös tässä luistelussa starttaavien tulee maksaa osallistumismaksu 15 €. Ilmoittautumiset ja maksut paikan päällä pukuhuoneessa 1 klo 19-19:15

Koska Jyväskiepin ensisijainen tarkoitus on liikuttaa, myös jo 4.2. luistelleet saavat halutessaan tulla mukaan ja yrittää parantaa aikaa. Uusinnan hinta 5 € / kausijäämaksun maksaneille 0 €.

Lisätietoja Hannu Luoma.

Tervetuloa!