Jyväskiepin pyöräily

8.8.2006

Jyväskiepin pyöräily suoritettiin Laukaassa CC Picaron osaavissa käsissä. Kisa onnistui hyvin ja tulostaso oli kova, niin yleisessä sarjassa kuin Kiepinkin sarjoissa. Tulokset löytyvät CC Picaron sivuilta, Jyväskiepin pisteet saadaan päivitetyiksi näillä näkymin ensi sunnuntaiksi. Pahoittelemme viivästymistä ja parannamme tapamme.

Avoin Jyväskiepin pyöräily Kuusaassa

CCPicaron toista kertaa järjestämänä Jyväskiepin Pyöräily saatiin suorittaa helteisissä olosuhteissa. Kuusaasta Tankolammen suuntaan ajettu edestakainen reitti oli tänä vuonna kaikille osallistujille sama. Päämatkaa oli lyhennetty noin puoleen edellisvuosista, ollen 25 km. Järjestelyt olivat toimivat ja edellisvuoden kaltaiset. Vain kilpailureitillä ollut kohtuullisen vilkas muu liikenne hieman yllätti ainakin allekirjoittaneen. Liikenne sujui kuitenkin hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kilpailuun oli ilmoittautunut yli 70 pyöräilijää. Lopputuloksen sai 65 pyöränsatulassa viihtyvää, vain kahden kohdalle sattui jonkinlainen haaveri joka keskeytti suorituksen. Jyväskiepittäjiä mukana oli 25.

Kiepittäjistä varsinaisen kilpailun ulkopuolella ajanut Oiva Lipsonen aika oli yhdeksän sekuntia nopeampi kuin varsinaisen kilpailun nopeimman Santeri Takalan aika, 38.59. Heille molemmille 1000 pistettä suorituksista. Muiden suorittajien pisteet lasketaan Takalan ajasta. Tämä pisteiden lasku tapa on uusi sovellus ko tapauksiin. Lipsonenhan hääräsi kilpailun järjestelytehtävissä alusta loppuun joten on vähintäänkin kohtuullista arvostaa hänen suoritustaan tuloksen mukaisesti.

Jyväskiepin pisteitä keränneistä M 40 sarjassa ajavan Lipsosen ja yleisen sarjan Takalan ajat olivatkin omaa luokkaansa. M 50 sarjassa Kuusankosken Lasse Kääpä oli kolmanneksi nopein kiepinkiertäjä. Naisten sarjassa Ulla Yrjölä ajoi rivakinta vauhtia kuten myös M 60 sarjassa Jaakko Timperi.

Takala vankistikin pyöräilyllään Jyväskiepin kokonaiskilpailussa johtoasemaa viiden lajin jälkeen. Kuudes laji, suunnistus tulee ratkaisemaan tämän vuotisen Jyväskiepin kokonaisvoiton. Muistakin palkintopallin paikoista käydään vielä reilua mittelöä, vain osallistumalla voi vaikuttaa sijoitukseen.

Pyöräilyn tarkemmat tulokset selviävät ccPicaron www-sivuilta ja Kiepin päivitetty pistetilanne Kensun tulospalvelusivulta.

Kensun ja Jyväskieppiläisten puolesta Kiitokset mainiosta kisatapahtumasta CCPicaron kisaorganisaatiossa mukana olleille.