Jyväskiepin juoksussa lähes 80 osallistujaa

2.10.2010

Kiepin kokonaiskisan voitti Lauri Pohjola. Kuva Touho.

2.10.2010 Halssilassa juostun Jyväskiepin 13 km:n maastojuoksun voiton jakoivat Jouni Kinnunen ja Matti Kärkkäinen ajalla 48:12, naisten nopein oli moninkertainen SM-mitalisti ja maaotteluedustaja Elina Lindgren 50:46.

Kieppiläisistä nopein mies oli Tommi Lahtonen ajallaan 49:24 ja nopein nainen N50-sarjan Anneli Mörä-Leino (1:05:08).

Jyväskiepin kokonaiskilpailun voiton vei Lauri Pohjola kannoillaan Jarkko Koponen ja Marko Tölli. Naisten Jyväskiepin ykkönen on Anita Hyttinen. Parhaat joukkueet olivat Epäsuunta, Descom ja NCC.

Juoksun ja Kiepin pitkien matkojen lopputulokset tulospalvelussa. Ilmoita virheistä keijo.ilmavirta@panda.fi.

Jyväskiepin juoksun tulokset

Jyväskiepin yhteispisteet

Kuntokiepin yhteispisteet

Naisten sarjan ykkönen Elina Lindgren toi kisaan maajoukkueväriä. Harjoituslenkkinä juostu aika jäi vain kaksi minuuttia koko kisan voittajasta. Kuva Touho.
Juoksun olosuhteet olivat täydelliset. Ei tuulta eikä sadetta, sopiva kosteus. Eikä kukaan eksynyt reitiltäkään. Kuva Touho.
Kisakatsomossa riitti monenlaista touhua. Kuvassa Fanni ja Aino. Kuvan otti Touho.