Jyväskiepin juoksun tulokset

28.9.2014

Kiepin juoksun 13 km nopeimmat

Jyväskiepin maastojuoksu juostiin tänään aurikoisessa syyssäässä. Raul Korolainen ja Katri Munukka päämatkan nopeimmat.

Jyväskiepin päättävä juoksuosakilpailu juostiin syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Tapahtumalle tarpeelliset puitteet tarjosi Halssilan urheilupuisto. Reitti ei kilpailunjohtajan Jukka Iitin lupausten mukaisesti ollut itse alustaa lukuun ottamatta tasainen, vaan juoksijoille tarjottiin raastavia haasteita useammankin terävän nousun muodossa.

Junnukiepissä T13 sarjassa matkana oli 2 km. Pinja Kilpeläinen voitti tyttöjen sarjan, poikien kolmen kärki kuuluu Sakari Hynynen, Pyry Kilpeläinen ja Eemeli Kanervo. T16 sarjan 6,5 km voitti Jasmin Nyyssönen, Linda Leppäkorpi ja Paju Kilpeläinen seuraavina.

Jyväskiepin naisten 13 km nopein oli Katri Munukka, toisena Sirpa Hukari ja kolmantena Tanja Laine. Miesten kolme nopeinta olivat Raul Korolainen, Jani Hämäläinen ja Seppo Puttonen.

Tomi Lehtola voitti kuntosarjan 6,5 km matkan, Esa Hynynen ja Riku Välivaara seuraavilla sijoilla.

Jyväskiepin kiertäjistä nopeimmat lienevät Jukka Järvinen ja Kirsi Korpijärvi ja Kuntokiepissä Esa Hynynen.

Kiitokset Jukalle ja talkooporukalle erinomaisesti järjestetystä tapahtumasta, reitiltä ei voinut eksyä, tapahtumat etenivät sutjakasti ja eivätkä palkinnotkaan jää kaapin päälle pölyä keräämään!

Kiitos myös kannustusjoukoille sekä päivän päätähdille - reitin reippaasti taivaltaneille juoksijoille!