Jyväskiepin juoksu

31.8.2009

Jarkko Koponen - 13 km nopein Kiepin kiertäjä Kuva: Mikko Ikäheimonen

Jarkko Koponen, Anneli Mörä-Leino sekä Keijo Aaltokallio Jyväskiepin kiertäjistä nopeimmat juoksijat.

Jyväskiepin juoksu juostiin elokuun viimeisenä sunnuntaina Halssilan ympäristön pururadalla. Soutu ja pyöräilypäivät eivät olleet säiden haltioiden suosiossa, Kiepin viimeinen laji saatiin kuitenkin onneksi kilpailla hyvissä olosuhteissa. Matka oli pari sataa metriä viimevuotista pidempi johtuen lähdön/maalin sijoittelusta sekä reitille osuneen työmaan kiertämisestä – tämä aikavertailuja suorittaville tiedoksi.

Vauhdikkaimmin vajaan 13 km reitin selvittivät suunnistajat Hapola, Häkkinen, Sivill. Jarkko Koponen piti yllä Kiepin kiertäjien mainetta sijoittuen miesten yleisen sarjan neljänneksi. Päivän nopeimmat naiset löytyvät 50-vuotiaiden sarjasta, jonka Anneli Mörä-Leino voitti ajalla 1:06:38. Pirjo Ilmavirta ajallaan 1:08:16 oli N50-sarjan ja samalla kaikista naisista toiseksi nopein. Puolimatkan reitin kiersi vauhdikkain Richard van Camp ajalla 26:04. Kiepin kiertäjistä parhaan ajan 31:53 kellotti Landis+Gyrin Keijo Aaltokallio.

Lämpimät kiitokset kaikille juoksijoille, kannustajille sekä järjestelyihin osallistuneille – meitä kaikkia tarvitaan hyvän urheilutapahtuman aikaan saamiseksi!

Täydelliset tulokset löytyvät tulospalvelusta.