Jyväskiepin juoksu

20.5.2005

Lähtölaukaus on pamahtanut

Jyväskieppiä juostiin uusissa maisemissa ja uudenlaisella radalla. Maantie oli vaihtunut pururadaksi ja paikka oli hiihdosta tuttu Huhtasuo.

Useimmat juoksijat vaikuttivat kovastikin tyytyväiseltä maastojuoksuun vaihtamiseen. Huhtasuon-Kangasvuoren maisemeissa kiertänyt reitti oli vaativa, mutta kiepittäjät olivat selvästikin hoitaneet kuntonsa, sillä ajat olivat kovia ja juoksijoiden yleisilme kuin kevätvarsoilla. Sääkin oli puolellamme.

ViPa:n Juha Lehtimäki kiersi vaativan 11,3 km:n lenkin aikaan 41:00 ja voitti selkeällä erolla. Naisista nopeiten kiisi Muuramen Yrityksen Sini Alusniemi (45:28). Kuntosarjaa hallitsi seuramme puheenjohtaja Keijo Ilmavirta.

Kiepin kärjessä on puolimatkan krouvissa Kensun Kepardien Jukka-Pekka Järvinen, mutta tasaista on ja ainakin kymmenellä miehellä on mahdollisuus kokonaiskilpailun kärkeen.

Tulokset ja pistetilanteet löydät tulospalvelustamme.

Kuvia tapahtumasta

Juoksun iloiseen tunnelmaan voi samaistua myös kuvakirjasesta, jonka voit ladata tästä (PDF, 1.2 MB). Voit myös tilata itsellesi sieltä kuvia. Toimitamme aitoja hyvätasoisia valokuvia. Koko on 10x13 cm. Toimi seuraasti:
- katso kuvan tai kuvien nimet kirjasesta ( esim IMG_3024.JPG)
- kirjoita ja lähetä Palaute-lomakkeelle nimesi, osoiteesi sekä tilaamiesi kuvien numerot ja määrät. Voit tilata myös sähköpostiviestillä martti.tumanto@filegallery.fi 
- tilauksia otetaan vastaan 6.6. saakka ja postitamme ne arviolta 10.6
- kuvien hinta on 1 € / kpl + 5 € käsittelykuluja, maksusiirto tulee kuoressa kuvien mukana.

Mikäli haluat itse teettää/tulostaa kuvia, lähetämme ne sinulle ilmaiseksi. Lähetä vain ylläolevat tiedot ja kerro, että haluat kuvat digitaalisina. Kuvat ovat kooltaan 1600 x 1200, keskimääärin 700 kt/kuva ja niistä saa ihan kelvollisia kopioita A4-kokoon asti.

Keijo Ilmavirta lentää maaliin
Palkitut ryhmäpotretissa