Jyväskiepin ja Maraton Cupin luistelu

24.1.2010

Kierros ennen maalia. Kuva Touho.

Vuoden 2010 Jyväskieppi ja Kuntokieppi käynnissä, pikaluistelun Maraton Cup 09/10 saatu päätökseen

Jyväskiepin luistelu 24.1. Viitaniemen tekojäällä oli yhtäaikaa sekä kauden 09/10 Maraton Cupin finaaliosakilpailu että Jyväs- ja Kuntokiepin 2010 käynnistys. Kisaa edeltävät yli -20 asteen pakkaset onneksi hellittivät sen verran, että luistelu saatiin viedä läpi kelvollisissa olosuhteissa. Pakkasten jäljiltä kivikovalla jäällä oli luististen syytä olla hyvässä terässä!

Maraton Cupin luistelijoita mukana oli kaikkiaan 11, heistä nopeimpina KENSUn omat luistelijat Veli-Jussi Koskinen ja Ulla Yrjölä. Jyväskylän osakilpailun tulokset Tulospalvelussa, Maraton Cupin kokonaiskilpailun lopputulokset julkaistaan Luisteluliiton sivuilta.

Luistelun täydelliset tulokset löytyvät Tulospalvelusta.

Kuntokiepin 5 km matkan nopeiten luistelivat Haukkarannan joukkueen Laura Kanervo ja Marko Lehtonen, kolmanneksi tuli Landis+Gyrin Matti Hietaranta. Joukkuekilpailua johtaa ensimmäisen lajin jälkeen Haukkaranta.

Veli-Jussi kiertää maraton cupin ohella myös Jyväskieppiä ja voitto 10 km luistelussa toi 20 maraton cup pisteen lisäksi 1000 Jyväskiepin pistettä! Jyväskiepissä toiseksi viiletti Aimo Väisänen ja kolmanneksi sijoittui pitkästä aikaa jäällä nähty Jukka Järvinen.

Myös Ulla urakoi Maraton Cupin ohella Jyväskiepissä ja voitto toi kärkipaikan myös Jyväskiepin naisten sarjassa. Seuraavilla sijoilla ovat Anita Hyttinen ja Nina Leppänen.

Joukkuekilpailuun ilmoittautui kaikkiaan 13 joukkuetta ja mukana on kiven kovia kokoonpanoja. Ensimmäisen osakilpailun jälkeen kärkipaikkaa pitää JopettajatEpäsuunnan ja JYPSin kovakuntoiset joukkueet selviytyivät Kiepin "tekniikkalajista" kuitenkin erinomaisesti ja hengittävät aivan kannoilla, eikä Leppävirran Urheiljoiden joukkuekaan ero kärkeen ole kuin reilut 100 pistettä.

Jyväskieppi on saatu hienosti käyntiin. Kiitokset kaikille talkoolaisille ja järjestelyihin osallistuneille, kuin myös suuri lukuiselle kilpailijoiden joukolle!

Korjauksia tuloksiin tehdään sitä mukaa, kun virheitä ja puutteita raportoidaan.

Ulla Yrjölä

Heti alusta parhaat ottivat paikkansa. Tässä Ami vielä Veli-Jussin edellä. Kuva Touho.