Jyväskiepin hiihdon tulokset ja tunnelmia

14.3.2010

Lauri Pohjola Kiepin nopein. Kuva Heikki Silvasti.

Jyväskiepin tilanne kahden osakilpailun jälkeen on vihdoinkin selvillä. Katso pisteet tulospalvelusta.

Jyväskiepin hiihto hiihdettiin lauantaina 13.3. hyvissä olosuhteissa. Hiihtäjiä oli mukana satapäinen joukko. Kohtuullisen vaativa lenkki kuitenkin hajotti porukan viimeistään toisella lenkillä. Auringon paiste oli houkutellut maalialueelle myös mukavasti katsojia kannustamaan Kiepin kiertäjä heidän toisessa osalajissaan. Luistelu-uralla oli lentokeli ja lähes jokainen hiihtäjä selvisi lenkistä jokusen minuutin viime vuotta vauhdikkaammin. Niinpä maaliin saapui iloisen ja tyytyväisen oloisia urheilijoita. Kiepin kiertäjistä nopein oli Lauri Pohjola.

 

Nina Leppäsen ja Jarkko Koposen tarinoiden pohjalta - Ulla Yrjölä

 

Kaikki pisteet ovat nyt tulospalvelussa. Pahoittelut viiveestä. HH2000 toimi viikonloppuna kisaisäntänä kaksille kisoille, juniorit viettivät viikonlopun huoltajineen hopeasompa finaaleissa Helsingissä ja veteraanit SM-hiihdoissa Pyhäjärvellä. Kun tekijöiden määrä on rajallinen, joustoa oli otettava aikataulussa.

 

Joukkuepisteissä oli luistelun jäljiltä virhe, Santeri Takalan pisteitä ei oltu otettu huomioon Skanskan yhteispisteisiin. Muutama henkilö oli luistelun tuloslistoilla eri ikäsarjassa, mitä hiihdossa. Päivitin Kiepin henkilökohtaisiin pisteisiin heille nyt sarjaksi sen, missä he kilpailivat hiihdossa. Varminta olisi, jos jokainen tarkastaisi omat tietonsa - ja jos virheitä on, ilmoittakaa ( u1 at luukku.com) niin korjataan.

 

Ulla Yrjölä



Lisätietoja: http://www.huhtasuonhiihto2000.fi/tuloksia/2010/kieppi2010.htm
Hallitseva Kiepin mestari Kari Köningin tyylinäyte. Kuva Heikki Silvasti.
Santeri Takala on nopein KENSn johtokunnan luistelijoista. Kuva Heikki Silvasti.
Loppukiriratkaisussa Pirjo Ilmavirta, Risto Oikarinen ja Tuija Kilpeläinen. Jukka sai napattua Kiepin hienon ilmeen tähän kuvaan.