Jyväskiepin 2013 parhaat palkittiin 9.11

12.11.2013

Jyväskiepin kokonaiskilpailussa kovimmat kiertäjät olivat Toni Pikkarainen ja Kirsi Korpijärvi. Kuntokiepin voittajaa, Esa Hynystä, suosi myös onni Levin mökkiviikon arvonnassa!

Kautta aikojen ensimmäisen Junnukiepin selvitti hyväksytysti yli kymmenen osallistujaa. T13 sarjan kärki kuuluu Viivi Voutilainen, Paju Kilpeläinen, Pinja Kilpeläinen. P13 kolme parasta ovat Sakari Hynynen, Eemeli Kanervo ja Oula Hakasalo. T16 sarjassa voiton vei Jutta Niittylä, kakkosena Pihla Kilpeläinen.

Jyväskiepin joukkuekilpailussa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa sai Tonin ja Kirsin johdolla Kopla. Kilpakumppanit YIT Rakennus ja Skanska veivät sijat kaksi ja kolme. Kuntokiepin kärkisijan uusi joukkue Mä En Jaksa, kakkosena Onerva Mäen koulun naiset ja kolmantena PVJJK Luolamiehet.

Jyväskiepin henkilökohtaisessa kilpailussa Toni Pikkarainen oli ylivoimainen. Sami Rusko ja Jukka Iitti kamppailivat tiukasti seuraavista palkintosijoista. Sami sijoittui kakkoseksi vajaan 20 pisteen erolla. Naisten kakkonen Kirsi Korpijärven jälkeen oli Tanja Laine, kolmantena Heidi Nevalainen.

Kuntokiepissä koko kärkikolmikko vaihtui aiemmista vuosista, kun Esa Hynyselle palkintopallilla seuraa tekivät Arto Hakasalo ja Jari Kiviluoma.