Junnukieppi käynnistyi Jyväskiepin tulokkaana

27.1.2013

Junnukiepin alakoululaisten kärki oli näin tasainen, 3 kilpailijaa (vas. Paju Kilpeläinen, Oula Hakasalo ja Eemeli Kanervo) lähes samalla ajalla 3 kierroksen ja 1 km matkan jälkeen maaliviivalla.

Jyväskiepin luistelussa mukana huikeat 102 luistelijaa, joista 14 junioria. Jyväskiepin eli 6 lajin kuntokierroksen voi aloittaa vielä hiihdostakin - Lue lisää!

Jyväskiepin luistelu järjestettiin 27.1.2013 Viitaniemessä hyvissä olosuhteissa. Sää oli selkeä, hieman tuulinen ja lämpötila -4 astetta.

Yhteensä 5 erässä ratkottiin jokaiselle kilpailijalle henkilökohtaiset ajat 10 km:n ja kuntosarjassa 5 km:n matkalla. Lisäksi suurin osa kilpailijoista on mukana jossain joukkueessa ja sitä kautta omasta suorituksesta saadut pisteet vaikuttavat myös joukkueen menestykseen - ainakin, jos on joukkueen 4 parhaan jäsenen joukossa. Joukkueen jäsenten tasainen osallistuminen kilpailuihin tuo mahdollisesti parempia tuloksia kuin yksittäiset huippusuoritukset.  

Junnukiepissä yläkoululaisten luistelumatkana oli 5 km ja alakoululaisilla 1 km. Ohessa muutamia tunnelmakuvia - erityisesti palkintojenjako oli mieluinen, kun kaikki juniorit palkittiin.

Tulokset löytyvät tulospalvelusta Jyväskiepin luistelun osalta ja parin päivän sisällä Jyväskiepin ja Kuntokiepin pisteinä. Junnukiepissä jaetaan pisteitä OP-cupin tapaan: jokaisesta osakilpailusta voittajalle 20, seuraavalle 19 jne. alaspäin.

Lisätietoja Jyväskieppi -sivulta, jossa mm. linkki Kieppiin ilmoittautumiseen.

Huolehdi oma ilmoittautumisesi kuntoon, niin saat tuloksesi näkymään Kiepin pisteissä. 

Hymy herkässä palkintojen jaon jälkitunnelmissa.
Kuntokiepin luistelijat valmiina lähtöön.