Joulupukki kävi KENSUn pikkujouluissa

12.12.2006

Poropesulassa käyneet pääsivät puhtaina kotiin.

Ladun majalla tuli loimusi takassa, kynttilät valaisivat kauniisti joulukuusta ja joulupuuro höyrysi kattiloissa. Tortut ja piparit maistuivat ja aivan kaikki leikkivät ja lauloivat. Kunnes yhtäkkiä ovelta kuului kolinaa ... vanha tuttumme joulupukki oli löytänyt perille lahjasäkkeineen.

KENSUn perinteiset pikkujoulut pidettiin sunnuntaina 10.12.2006 Ladun majalla. Pirjo ja Paavo keittivät jälleen kerran maukkaat joulupuurot. Joulupukkikin löysi perille, vaikkei maassa ollut lunta lainkaan. Ja lupasi tulla Jouluaattona vielä uudelleen. Pukki oli niin vanha, ettei enään ikäänsäkään muistanut. Onneksi muori laittaa joka vuosi ukkonsa uudelleen rekeen ja matkaamaan kohti lapsien joulua.

Tuija leikitti ja laulatti juhlavieraita, yllätysnumerona kuulimme Pihlan viulunsoittoa. Kuntokilpailun parhaat palkittiin (läsnä Pentti) kensulainen Keijo. Pienen muistamisen saivat myös mantelinsyöjä Pekka, viulisti Pihla ja valmentaja Mika.

Samaan aikaan seuran terävin luistelukärki kilpaili maraton cupissa Seinäjoella. Tulokset olivat niin kovia, että allekirjoittanut epäilee matkojen olleen aivan liian lyhyet.

Mukavaa Joulua ja muistakaahan liikkua ahkerasti.

Keijo

Joulupukki lahjoja toi, hyvän mielen lahjoillaan lapsille toi.
Pentti on vuodesta toiseen KENSUn kuntokilpailun kärkikolmikossa. On hienoa liikkua hyvässä seurassa.
Löydä kuvasta puheenjohtaja. Oikein vastanneiden kesken arvotaan suklaarasia.