Ami ja Kirsi KK-luistelun sarjavoittoihin

8.2.2014

Saunan raikkaat KENSUttaret (vasemmalta Ulla, Tuula, Tuija, Kirsi, Susan) Tuusulan luistelun jälkeen

Lauantaina 8.2. kisattiin Kalevan Kierroksen luistelu Tuusulanjärven luonnonjääradalla. Mukana menossa myös 12 KENSUlaista!

Kalevan Kierroksen avauslaji kisattiin Tuusulanjärven 5,7 kilometrin mittaisella luonnonjääradalla. Kaikki KENSUlaiset selvittivät vaaditut viisi kierrosta kunnialla, vaikka keli oli järviluisteluun lauha, ja kisan edetessä jään pinta pehmeni. Allekirjoittaneen mielestä luonnonjääluistelu on edelleen se oikea Kalevan Kierroksen luonteeseen sopiva luistelun suoritustapa.

Kalevan Kierroksen ensikertalainen, KENSUttarien Kirsi Korpijärvi, oli naisten nopein (1:12:56) ja KENSU KK:n Aimo Väisänen voitti M60 sarjan (1:07:22). Jukka Iitti oli KENSUlaisista toiseksi nopein (1:10:22), kun Eero Mäkipelto jäi hänelle muutaman napakamman potkun verran (1:10:58). KENSU KK:ssa mukana myös Kari Köninki, Erik Nieminen, Ari Tolmunen ja Eero Forssell. KENSUttarien jäsenten välisissä kakkossijan vei Ulla Yrjölä (1:20:25) ja kolmanneksi kiri Susan Humppi (1:26:18). KENSUttarien kokoonpanossa ovat myös Tuija Kilpeläinen ja Tuula Ruotsalainen-Piippo.

Tulokset

Ulla Yrjölä