Aimo ja Veli-Jussi SVU:n SM-mitaleille

23.8.2010

KENSUn Aimo Väisänen ja Veli-Jussi Koskinen ylsivät mitaleille veteraanien rullahiihdon ja –luistelun SM-kilpailuissa.

Suomen Veteraaniurheiluliiton SM-rullahiihdot ja –luistelut järjestettiin Leppävirran Takkulassa 21.8.2010. Paikalle oli saapunut 68 veteraaniurheilijaa. Matkana molemmissa lajeissa oli 5,2 km, vanhemmilla veteraaneilla 3 km. Reitti kulki kevyen liikenteen väylää ja vanhaa valtatietä pitkin vitostien vieressä edes takaisin. Turvallisuussyistä kilpailut käytiin väliaikastarttina.

Kensun Aimo Väisänen osallistui sekä rullahiihtoon että –luisteluun. Rullahiihdossa Aimo saavutti sarjassa M55 SM-hopeaa ajalla 13,47. Rullaluistelussa Aimo oli niin ikään toinen pysäyttäen kellot tällä kertaa aikaan 12,55. Nopeinta vauhtia rullahiihdossa piti M45 sarjassa hiihtänyt Stefan Storvall (IK Kronan) ajalla 10,51. Luistelumatkojen paras aika oli Kensun Veli- Jussi Koskisella, jonka M40 sarjan voittoaika oli 11,04.