2014 vuoden Jyväskiepin avaus

8.3.2014

Sakari ja Eemeli Junnukiepin 1 km loppukirikamppailussa Kuva: Ulla Y

Jyväskiepin luistelu kilpailtiin lauantaina 8.3.2014 Viitaniemessä kohtuullisen hyvissä olosuhteissa ja reilussa urheiluhengessä.

Kisat saatiin käydä aamuisen vesi- ja räntäsateen jälkeen kuivissa olosuhteissa ja viimeinen erä jopa auringon paisteessa. Jää oli hieman pehmeä, mistä johtuen aivan huippuaikoja ei kellotettu. Osallistujamäärä putosi vuodentakaisesta yli sadasta luistelijasta hieman vajaaseen 70:een.

Kisajärjestelyt sujuivat rutinoituneiden toimitsijoiden toimesta näkemykseni mukaan moitteettomasti. Suuri kiitos ja kumarrus teille kaikille ketkä olitte takaamassa kisojen onnistumisen. Kiitokset myös kaikille kilpailijoille, jotka keskinäisillä haasteilla ja reilulla urheiluhengellä teitte kisoista mieliin painuvat. Kilpailijoiden ikäjakautuma oli huikea: 10-vuotiaista yli 80-vuotiaisiin. Tähän voi vain todeta, että mihin te nuoremmat vielä ehdittekään kun ikää tulee hieman lisää! Lunta ja hiihtokisoja odotellessa, nyt sitten vaan kokoamaan lisää kiertäjiä ja muodostamaan joukkueita - yhteispisteillä joukkuevoittoon!

Lisätietoja Jyväskieppi-sivulta, mistä löytyy myös linkki Kieppiin ilmoittautumiseen. Muistahan hoitaa oman ilmoittautumisesi kuntoon, niin saat tuloksesi näkymään Kiepin pisteissä.

P.S. Muista painaa Lähetä nappia molemmilla sivuilla - siis kahdesti!

Aimo Väisänen

Erän 1 lähtö Kuva: Jukka Iitti
Erä 1 vauhdissa Kuva: Jukka Iitti
Erän 2 kärki Kuva: Jukka Iitti
Hyvin kulkee! Kuva: Jukka Iitti